Okulumuz Hakkında

Cengiz Topel İlkokulu
TEKELER MAH.1048. SOK. NO3 SAKARYA/ADAPAZARI
0264 277 37 36
0000000
https://adapazaricengiztopelio.meb.k12.tr
 Fotoğrafı

VİZYON

Adapazarı Cengiz Topel okulu eğitimcileri olarak biz istiyoruz ki ; Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. Her veli öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. Hem öğrenenler hem de öğretenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişmesine yardımcı olmanın önemine inansın. Okulumuzda çalışanlar gerekenleri yaparken; kendilerinden emin olsun. Doğruları yaptıklarında alacakları tepkiden korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın. Yine biz istiyoruz ki ; Okulumuzda herkes, her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın ve gayret göstersin

MİSYON

Eğitim ve öğretimin gelişimine ve değişimine açık tutulmasını, eğitim kurumumuzun teknolojik gelişmeleri anında takip edebilmesini, bilgilerin sürekli yenilenip geliştirilmesini ve eğitimde kullanabilinmesini, sürekli takiple akıcılık kazandırıp sistemimize uyumunu sağlamak. Tüm hizmetleri; Demokratik, Laik, Çağdaş bir anlayış içinde, Değerlerimizin farkında, Çalışanlarımızla birlikte, Kalkınma planları sağlayarak, Öğrencilerimizin ve çalışanlarımızın etkin, verimli, mutlu olmalarını sağlamaktır.

BAŞARILAR

0
Öğretmen :31
Öğrenci :702
Resim Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :7150
Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM (3 SINIF SABAHÇI DİĞER SINIFLAR ÖĞLEDEN SONRA ÖĞLEDEN SONRA)

Öğretim Şekli

İKİLİ ÖĞRETİM (3 SINIF SABAHÇI DİĞER SINIFLAR ÖĞLEDEN SONRA ÖĞLEDEN SONRA)

Ders Başlama ve Bitiş

13.50-18.40

YABANCIDIL

İNGİLİZCE

Isınma Şekli

(KALORİFER)DOĞALGAZ

Servis Bilgisi

Bağlantı

Fatih Projesi Fiber İnternet

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

ADAPAZARI MERKEZE 3 KM MESAFEDE, SERDİVAN İLÇESİNE İSE 4 KM MESAFEDE MERKEZİ KOLAY ULAŞIM İMKANI OLAN BİR KONUMDA BULUNMAKTADIR.

Yerleşim Yeri Bilgisi

OKULUMUZA SERDİVAN TARAFINDAN KİPA YOLUNU KULLANARAK KUZEY TERMİNALİ İSTİKAMETİNDE DEVAM ETTİĞİNİZ TAKDİRDE GELEBİLECEĞİZ GİBİ, MERKEZ ÇARŞI İSTİKAMETİNİ KULLANANLAR İSE FATİH MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ YOLUNU TAKİP EDEREK ULAŞABİLİR.

Sportif Etkinlikler

Bilimsel Etkinlikler

Proje Çalışmaları